Ny giv på Atna

Publisert 04.03.2023 00:23

Coop Atna er historie, men Sonja Mertens tok tak, kjøpte butikken og har fått den til å gjennoppstå som Matkroken Atna. Bygdefolk og hyttefolk kan puste lettet ut, for nå har de fått en enda finere butikk enn de hadde tidligere. Med hjelp fra en dugnadsgjeng på 8-10 personer er det gjort en kjempeinnsats med å pusse opp og gjøre om lokalet og nå er det blitt skikkelig stilig.
Matkroken 1
Men ikke alt er nytt. Bygdas sosiale møtested, kundenes kafferom, er fremdeles like hyggelig og de som jobber der er like blide og serviceinnstilte som før. 
Atna kundekafeen
Sonja og Asbjørg spanderer marsipankake og kaffe på Øyvind Lien og Kim Hagen Olsen

Takket være butikken vil det fremdeles være pakkeutlevering fra Posten, PostNord og Helthjem. Det samme gjelder medisinutsalget. Trenger du reseptmedisiner, kan de bestilles ved å ringe til apoteket på Koppang og  hentes på tirsdager og fredager på Matkroken. Av andre tjenester er det tilbud om vareutkjøring hjem til kundene hver onsdag, men med mottoet " du ringer, vi bringer" er personalet temmelig fleksible hvis det er behov for kjøring andre dager. Sonja er blant annet i dialog med hytteforeningen om varekjøring til Gråsjøen på fredager, eventuelt torsdager. Sonja ønsker også at kundene sier fra om det er noen varer de savner i butikken. Som Matkrokenbutikk kan hun ta inn alt av matvarer som er godkjent av Mattilsynet.
Av andre ting som er verdt å nevne, er det salg av propan, tipping, selvbetjent bensin og dieselpumpe pluss toalett og vannuttak som er tilgjengelig 24/7.
Så, folkens - nå som brua over Glomma er åpen igjen, er det vel verdt å ta en handletur til Atna!

Atna ansatte
De fast ansatte: Åse V. Amundsen, Sonja Mertens og Asbjørg Tangen.  
Atna bensinTipping
Matkroken kaffe
Atna WC og vannAtna Matkroken