Løypemelding lørdag 19.03.2016

Publisert 19.03.2016 17:23

Bjørkebollen logo_Side_1-001Natt til 19.mars er det blitt gjort forsøk på å legge nye skispor i hyttefeltene i Atnsjølia. Dessverre er forholdene slik at det ikke lar seg gjøre å sette skispor. Det er rett og slett for hardt/isete.
Traseen om Finnsjøen ble også sjekket, siden jeg hadde et håp om at forholdene kunne være av det bedre der (der har det nemlig kommet litt snø siden sist det ble kjørt), men samme knallharde underlaget der også.
Dermed må løypekjører bare beklage til alle skiglade, at trikkeskinnene ikke er på plass til årets påske. Trøsten får være at man slipper å brøyte seg fram, og at det er føre til å gå akkurat der man selv lyster.
Jeg vil gjøre en ny vurdering på lørdag om det er noe poeng i å kjøre opp Finnsjøfjellet, slik at løypene til Bjørkebollenrennet framstår så bra som de kan bli. Kanskje får vi hjelp av sola og hyggelige temperaturer…

 Det er dessverre vanskelige kjøreforhold for scooter som dere kan se, men lite å gjøre noe med før værgudene spiller på lag. Vi krysser fingrene!

 God påske!

Vennlig hilsen,
Bjørkebollen Turforening