Ref fra tilflytterkvelden

Publisert 01.02.2010 17:24

Referat frå ”Tilflytterkveld” på Atnasjø Kafé
-fredag 28.01 2010.
 
 
Tilflytterne lyttet interessert på Even Moen foto JØSollia Grendeutvalg inviterete til ”Bli-kjendt-kveld”/”Tilflytterkveld” med middag på Atnasjø kafé fredag den 28.01.2010.
Det viste seg at dette var eit tiltak som vart godt mottatt. Siste gang Grendeutvalget hadde et lignende arrangement, var i oktober 2007.
 
Noen av de ”nytilflytta” har nok bodd her en tid før denne velkomsten. Det møtte hele 23 voksne og 3 barn. Fra kommunen stilte Even Moen og fra bygda Jo Øvergaard. Grendeutvalget var repr. ved Jørn Sverre, Berit og Thor Håkon (den siste er også ”nytilflyttet”).
 
Jørn Sverre ønsket velkommen og fortalte litt om hva Grendeutvalget står for. Berit ledet en presentasjonsrunde og ba til bords sammen med Erik fra kaféen.
 
Langbordet var dekka og maten smakte. Even informerte om kommunen og om nasjonal turistveg Rondane. Jo var den perfekte kåsør som tegnet et interessant bilde av bygda vår – i fortid og nåtid. Han forsikret at når de nytilflyttede begynner å si ”bygda vår”, da er man ekte solliværing!
 
Kaffe og kaker vart inntatt i Karistua der det og ble tatt gruppebilde. Thor Håkon informerte om div. planer som Grendeutvalget har utover vinteren og våren – f eks aktivitetsdag med aking, isfiskekonkurranse i påsken. Dette vil bli annonsert på www.sollia.net og oppslag. Jørn Sverre takket alle for en trivelig kveld og ønsket at de nytilflytta ville trives i Sollia og kommunen.
 
Praten fortsatte ennå en god stund og alle så ut til å ha mye å fortelle til hverandre og spørrre om – kort sagt: Vi ble atskillig bedre kjent etter denne kvelden!
 
Sollia 01.02.2010
BG